mittan Road 

 

About mittan Road

Nobody knows what happen tomorrow, but everything is necessary for myself on my life. This is my road I have been walking to be HAPPY-aging not anti-aging. And, where there's a will, there's a way!

今までの道 これからの道 私のHAPPYエイジングロード♪

スポンサーサイト

Posted by mittanr on

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Canadian Kombu  カナダ産の昆布

Posted by mittanr on   0 comments

This is Canadian Kombu.
I got it from my English teacher last week.
It's written on this bag that Kombu is a highly prized and nutritious staple of Japanese cuisine.
And it's written about how to use Kombu, such as simmer pieces of Kombu in soups, stews, casseroles, or with soy sauce, honey and sake to make a tasty condiment.
And this Kombu was hand-picked ,sun-cured Laminaria from the clean, cold waters on Vancouver island's west coast.
Yeah, the taste is really good and it's thinner than Japanese Kombu.
I'll enjoy Kombu cooking with my English teacher at the next cooking lunch.
I'm looking forward to making Kombu dishes!



先週、英会話の先生からいただいたカナダ産の昆布。
日本のものより細いけれど、旨味たっぷりでとても美味しいです。
バンクーバー島の西海岸の冷たくて綺麗な海で採れたものだそうです。
確かに海水によって味にも違い出そうですよね。
先生によると、カナダで売られている日本産のものよりもお値段が高いそうです。
近いうちに昆布を使ったクッキングランチをしようと思っています。楽しみ♪

関連記事
スポンサーサイト

Post comment

管理者にだけ表示を許可する

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。