mittan Road 

 

About mittan Road

Nobody knows what happen tomorrow, but everything is necessary for myself on my life. This is my road I have been walking to be HAPPY-aging not anti-aging. And, where there's a will, there's a way!

今までの道 これからの道 私のHAPPYエイジングロード♪

スポンサーサイト

Posted by mittanr on

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Koji Boom ~麹ブーム~

Posted by mittanr on   0 comments   0 trackback

お手製塩こうじに、醤油こうじ・・・我家も麹ブーム。

Hi, thank you for coming to my blog.
As you know Koji is the raw material for ferment food
such as sake, miso, soy sauce and vinegar in Japan.
And Koji is made from rice, soy bean or barley.
Recently salt-koji is getting more and more popular in Japan.
I made it of course!
And now my boom is soy sauce-koji.
It's also delicious and healthy!!


I cooked this side dish with handmade soy sauce-koji.

鶏肉と長ネギとアスパラガスの炒め物。
使った調味料は、酒とお手製の醤油こうじだけですが、ほのかに甘味があって美味!

よろしかったら、こちらもご覧くださいね⇒醤油こうじ


Thank you for your visit!
Please click on if you like this article.
ブログランキング・にほんブログ村へ

関連記事
スポンサーサイト

Post comment

管理者にだけ表示を許可する

Trackback

trackbackURL:http://mittanr.blog86.fc2.com/tb.php/351-10c5aef4
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。