mittan Road 

 

About mittan Road

Nobody knows what happen tomorrow, but everything is necessary for myself on my life. This is my road I have been walking to be HAPPY-aging not anti-aging. And, where there's a will, there's a way!

今までの道 これからの道 私のHAPPYエイジングロード♪

スポンサーサイト

Posted by mittanr on

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Cooking Lunch for Doll's Festival ~英語でクッキングランチ Vol.3 ~

Posted by mittanr on   2 comments   0 trackback


昨日は、英会話の先生、友達、私の三人で楽しんでいるEnglish Cooking Lunchの
三回目でした!今回のテーマは、大人のためのひな祭りランチって感じかな  
ひなまつりカラーのお料理の写真をご覧くださいませ~

Hello, thank you for visiting my blog.
Now,I'm writing English cooking lunch I had yesterday.
My English teacher, my friend and I have a wonderful lunch by cooking
in English about once a month.
Yesterday, we made the food for Doll's Festival we planned together.
These food were beautiful and delicious!
We had a really wonderful time!!
I'm happy if you enjoy seeing these pictures.
Thank you.

014_CL.jpg
友達が用意してくれた”福光屋の酒炭酸” シャンパンのような日本酒でとても美味!
手前に並んでいる果物は、先生がお気に入りの”はるか”酸味が少なくてとても甘い柑橘。

CL017_.jpg
ふくさ寿司と茶巾寿司も上手にできて感動~♪折り紙の橋置きもカワイイ(^^)

CL015_.jpg
サーモン、大根、アボカドのタワーオードブル。
菱餅を意識したひなまつりカラーでとても華やか~

022_CL.jpg
今が旬。春の訪れを感じる独活(うど)を使ったサラダ風の酢のもの。

CL019_.jpg
独活の先の方の芽と皮は天ぷらに。大根おろしの揚物と豆腐と山芋の揚物も。

CL018_.jpg
蛤入りの柚子釜碗蒸し。柚子の香りと酸味が爽やかで贅沢な一品。

026_CL.jpg
はんぺんと蛤のしんじょのお吸い物。お出しが濃厚~!

CL038_.jpg
酒粕入りのミルクプリン。酒粕を使った料理は私達の間でブレイクしそうです♪

CL040_.jpg
パティシエ辻口氏の豆スイーツ専門店feveのスナック。


Please click on if you like this article. Thank you!
ブログランキング・にほんブログ村へ


関連記事
スポンサーサイト

Comment

kanako says... "No title"
そうそう、このはるか、びっくりするくらい、すっぱかったの!
甘みはほとんどなく、レモンみたいに目が細くなっちゃうの(笑)
これはるかじゃなかったんじゃないかと・・・
2012.03.16 19:44 | URL | #- [edit]
mittan says... "kanakoさま"
え~!そんなに!?
見た目ははるかだったけどね。
ペニーも確かはるかと言っていたのだけど・・・
あの時、一個食べてみれば良かったね~
はるかじゃないとすると、何だろう??
2012.03.17 17:07 | URL | #- [edit]

Post comment

管理者にだけ表示を許可する

Trackback

trackbackURL:http://mittanr.blog86.fc2.com/tb.php/293-6ec85c31
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。