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About mittan Road

Nobody knows what happen tomorrow, but everything is necessary for myself on my life. This is my road I have been walking to be HAPPY-aging not anti-aging. And, where there's a will, there's a way!

今までの道 これからの道 私のHAPPYエイジングロード♪

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Posted by mittanr on

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Study meeting at Sizzler ~シズラーで勉強会~

Posted by mittanr on   3 comments   0 trackback

先日、世界中で現在348店舗も展開しているカリフォルニア生まれのレストラン 
シズラーの新宿店様にて旬のくだものや野菜提案の勉強会に参加しました

Thank you so much for visiting my blog!
Today, let me write study meeting I had lately.
I feel happy if you'd enjoy reading this article.

The other day, I attended a study meeting to suggest seasonal
fruit and vegetables for a famous restaurant born in California,
and that has been opening many shops all over the world.
The restaurant's name is Sizzler , they’re famous for salad bar
and grilled food.

002_シズラー
And, in Japan, Sizzler has been using many fruit and vegetables
carried by corporation Matuno.

And Matuno brought 8 items for this study meeting.
For example…

Chioggia beet
011_beet.jpg
キオッジャビーツ

Romanesco(cauliflower)
012_romanesco.jpg
ロマネスコ

Benishigure-daikon
020_benishigure.jpg
紅しぐれ大根

Black daikon
023_kurodaikon.jpg
黒大根

Mini-lettuce
015_lettuce.jpg
ミニロメイン
など、8アイテムの食べ方、見せ方について勉強しました。

And we thought and talked about how to make salad, etc.
After that, we enjoyed eating many kinds of salad and grilled food.
All dishes were so delicious. I think it was an interesting study
meeting and a good experience for me.

㈱まつのブログにて、日本語で書いた勉強会の内容をご覧いただけます。
お時間ある方は、覗いてみてくださいね。
http://www.matuno.co.jp/blog/blog.cgi?n=944&writer=michiko

また、先月参加しました【旬の食材提案会】についてもレポートしていますので、
よろしかったら、こちらも合わせてご覧くださいませ~。
http://www.matuno.co.jp/blog/blog.cgi?n=916&writer=michiko

Thank you for reading my article. See you!


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Comment

kanako says... "No title"
キオッジャビーツ?!
初めましてですが、これインパクト大ですね!
ロマネスコは「珊瑚ブロッコリー」というネーッミングで
売っているーパー2軒みました。
ロマネスコのが購買意欲が湧く気がするけどな~。
2011.11.30 00:25 | URL | #- [edit]
mittanR says... "Re: No title"
Kanakoさん、コメントありがとう♪
キオッジャビーツは、この時にお土産に頂いたので、スライスしたものを素揚げにしたり、ボイルしてミキサーにかけてドレッシングを作ったりしました。生だとアクが強すぎて食べれないのだけれど、熱を加えると甘みがあって美味しかったです。なるとみたいな模様がキュートよね(^^)

ロマネスコは、ちょっと前の図鑑だと、サンゴショウという名前で載っているの。カリフラワーの仲間なんだけど、見た目ブロッコリーっぽいから、珊瑚ブロッコリー なのかな~?
確かに、ロマネスコの方がいいね(^^♪
2011.11.30 21:33 | URL | #- [edit]
says... "承認待ちコメント"
このコメントは管理者の承認待ちです
2011.12.22 07:48 | | # [edit]

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