mittan Road 

 

About mittan Road

Nobody knows what happen tomorrow, but everything is necessary for myself on my life. This is my road I have been walking to be HAPPY-aging not anti-aging. And, where there's a will, there's a way!

今までの道 これからの道 私のHAPPYエイジングロード♪

スポンサーサイト

Posted by mittanr on

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Marron's Sweets  ~栗の渋皮煮~

Posted by mittanr on   0 comments   0 trackback

先日、一生懸命鬼皮を剥いた栗。。。
その時に、栗おこわの他に、渋皮煮を作りました。
美味しくできてました~


Hello, everyone! Thank you for visiting my blog.

Today, I tasted the marron's sweet that I made about
one week ago.
Yeah, it was delicious. Well done!
So, I felt happy.

016_kuri.jpg
Ingredients:
300g chestnut that peeled the hard skin, 150g granulated sugar,
50cc brandy, water, baking soda.

Directions:
Skim the scum of chestnut by boiling with baking soda water
several times.
Boil it with water and granulated sugar.
Finally add brandy. Put it in refrigerator.
And, I recommend to eat about one week later.
010_kuri.jpg

Thank you for reading my blog.
See you!

関連記事
スポンサーサイト

Post comment

管理者にだけ表示を許可する

Trackback

trackbackURL:http://mittanr.blog86.fc2.com/tb.php/204-7f94506a
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。